Instore beleving

Mag marketing biedt totaal concepten en oplossingen in het creëren van instore beleving door verbinding te brengen tussen online en offline en daarmee uw klant of gast weer in verbinding te brengen met uw bedrijf. Als dealer van Screenlink en Pyka kunnen wij verschillende innovatieve en technologische marketing oplossingen bieden voor iedereen: retailer, instelling of bedrijf.

Pyka social wifi solutions | free wifi

2 MAANDEN GRATIS OP PROEF!

✔ Geheel vrijblijvend 2 maanden op proef
✔ Gratis montage
✔ Bereik meer volgers en likes

Voor informatie neem contact op via 070-3637580 of via het invulformulier

Een social media strategie is niet meer weg te denken uit menig marketingstrategie. Maar hoe krijg je nou de stijging in de lijn van likes, check-in’s of de views van je bedrijfsfilm, nog maar niet te praten over het volgen van de LinkedIn bedrijfspagina.

Social media betekent in de meeste gevallen veel content schrijven, SEO, SEA, webcare en dan maar om die like vragen. Er zijn leuke initiatieven zoals een like en deel actie. Wij gaan liever voor een voorspelbaarder resultaat.

Met Pyka kunt u klanten of bezoekers op een veilige manier de views van uw boodschap laten stijgen, laten volgen van uw bedrijfspagina op facebook, of emailgegevens krijgen zodat u daarna met deze data contact kan onderhouden. Of andere social media natuurlijk, daar waar je een zetje nodig hebt kan het systeem je kanalen pushen. Er is ook de optie meegenomen dat u uw gasten of klanten de keuze kan laten of ze met social media connecten of dat ze door willen gaan zonder iets achter te laten. Aan u de keuze of u dat aan wilt zetten.

Mag marketing is officieel dealer van Pyka. Voor meer informatie neem contact op of kijk op www.pyka-wifi.com.

75% van de aankoopbeslissingen worden op de winkelvloer genomen

95% van het reclamebudget wordt gespendeerd aan drukwerk etc

Digital Signage van Screenlink kan worden gebruikt om de aankoop intenties van de consument op de winkelvloer te beïnvloeden

Screenlink_logo_small

Screenlink | Digital Signage

Een goed voorbeeld van de connectie tussen online en offline is het gebruik van Digital Signage of ook wel Narrow Casting van Screenlink. Informeer uw doelgroep over producten, merken, diensten, prijzen, evenementen of andere relevante zaken op een digitaal scherm. Deze worden op dynamische wijze getoond aan uw bezoekers, waarbij het mogelijk is uw aanbiedingen op de juiste plaats, het juiste tijdstip en aan de juiste consument te promoten.

Neem contact met ons op als ook u met Digital Signage uw winkelbeleving en verkoop wilt verbeteren. Graag bespreken wij dan de mogelijkheden van Digital Signage in uw winkel, bedrijf of locatie.

Screenlink | Proximity marketing

Proximity marketing is een nieuwe term, maar u zult het steeds vaker gaan tegenkomen in de vocabulaire van marketeers en ondernemers.

Simpel gezegd, proximity marketing is het aanbieden van relevante en contextuele informatie aan een klant gebaseerd op zijn/ haar locatie.  Gecombineerd met moderne technologie kan dit concept een sterke toepassing worden voor het genereren van footfall, verhogen van conversie en het verbeteren van klant retentie/ loyaliteit.

Door gebruik te maken van de voordelen van mobiele technologieën zoals GPS, Near Field Communication (NFC) en als belangrijkste element beacons, zorgt proximity marketing ervoor dat kleine en grote bedrijven locatie specifieke, gepersonaliseerde en relevante communicatie uitingen kunnen aanbieden aan bestaande en potentiële klanten, op de juiste plek en op het juiste moment.

Misschien klinken deze ontwikkelingen allemaal wat vreemd en ingewikkeld, maar geloof me dat is het allemaal niet. Het is veel toegankelijker dan u denkt en er zijn al tal van ontwikkelaars bezig om de technologische toepassingen van proximity marketing simpel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk te maken voor iedereen ongeacht zijn/ haar technologische kennis.

Graag kom ik bij u langs om proximity marketing verder aan u toe te lichten en de mogelijkheden te onderzoeken voor uw bedrijf en business.